SADF-modus

In de SADF-modus, wordt elke pagina automatisch doorgevoerd wanneer die geplaatst wordt, zelfs wanneer een origineel pagina voor pagina in de ADF geplaatst wordt.

1. Druk op de toets [Spec. orig.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op de toets [SADF] en vervolgens op [OK].

3. Plaats één pagina van het origineel en druk op de knop [Start].

4. Als het apparaat vraagt een ander origineel te plaatsen, plaatst u de volgende pagina.

De tweede pagina en de daaropvolgende pagina's zullen automatisch worden ingevoerd zonder dat u op de knop [Start] hoeft te drukken.