Display

De weergegeven functie-items dienen als selectietoetsen. U kunt een item selecteren of specificeren door er zachtjes op te drukken.

Selecteert of specificeert u een item op het scherm, dan wordt het als volgt gemarkeerd Schermafbeelding Bedieningspaneel. Toetsen die worden weergegeven als Schermafbeelding bedieningspaneel kunnen niet worden gebruikt.

Basisscherm kopiëren

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Geeft status en mededelingen weer.

2. U kunt maximaal 3 vaak gebruikte verkleinings-/vergrotingsfactoren programmeren die anders zijn dan de vaste verkleinings-/vergrotingsfactoren onder Reproductiefactor in Gebruikersinstellingen. Zie voor meer informatie "Reproductieratio's".

3. Geeft het aantal gescande originelen, het aantal ingestelde kopieën en het aantal gemaakte kopieën weer.

4. Druk op de toets om de huidige instellingen te bevestigen.

5. Geeft de snelkeuzetoetsen weer. U kunt de regelmatig gebruikte functies onder Algemene functies in Gebruikersinstellingen registreren. Zie voor meer informatie “Algemene eigenschappen”.

6. Toont de opties voor de functies Sorteren, Stapelen, Nieten en Perforeren.

7. Geeft de beschikbare functies weer. Druk op een functie om het menu weer te geven. Wanneer u een functie selecteert, verschijnt er een markering onder de toets.

8. Toont de geschatte voltooiingstijd voor het scannen en het afdrukken van een kopieertaak. Deze tijd verandert niet, zelfs niet als de taak onderbroken wordt.

9. Gebruik dit gebied om het Type origineel, Dichtheidsniveau afbeelding en andere instellingen te maken.

Verwante onderwerpen

Eenvoudige weergave