SNMP-asetusten määrittäminen

Määritä SNMP-asetukset valitsemalla verkkoasetusten sivulta [SNMP]-välilehti.

image

SNMP-asetus

Kohta

Kuvaus

SNMP

Valitse, käyttääkö laite SNMP-palveluita.

Sieppaus

Kohta

Kuvaus

Kohteen sieppaus

Valitse, voiko laite lähettää sieppauksia hallintalaitteeseen (NMS).

SNMP-hallinta, isäntä 1 (host)

Anna hallintalaitteen isäntänimi tai IP-osoite. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

SNMP-hallinta, isäntä 2 (host)

Anna hallintalaitteen isäntänimi tai IP-osoite. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

Yhteisö

Kohta

Kuvaus

Ota yhteisö

Anna yhteisön nimi, jota käytetään Get-pyyntöjen todentamiseen. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

Sieppaa yhteisö

Anna yhteisön nimi, jota käytetään sieppauspyyntöjen todentamiseen. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

Järjestelmä

Kohta

Kuvaus

Sijainti

Anna laitteen sijainti. Tässä annettu sijainti näytetään pääsivulla. Voi sisältää enintään 64 merkkiä.

Yhteyshenkilö

Anna laitteen yhteystiedot. Tässä annetut yhteystiedot näytetään pääsivulla. Voi sisältää enintään 64 merkkiä.