SMTP-asetusten määrittäminen

Määritä SMTP-asetukset valitsemalla verkkoasetusten sivulta [SMTP]-välilehti.

image

SMTP-asetukset

Kohta

Kuvaus

Ensisijainen SMTP/POP3-palvelin

Anna SMTP/POP3-palvelimen IP-osoite tai isäntänimi. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

Portin numero

Anna SMTP:n porttinumero (1-65535).

Autentikointimenetelmä

Valitse autentikointimenetelmä seuraavista:

[Nimetön]: Käyttäjänimeä ja salasanaa ei tarvita.

[SMTP-todennus]: Laite tukee NTLM- ja LOGIN-todennusta.

[POP ennen SMTP:tä]: POP3-palvelinta käytetään todennukseen. Samaa palvelinta kuin SMTP-palvelin käytetään POP3-palvelimena.

Käyttäjänimi

Anna käyttäjänimi SMTP-palvelimeen kirjautumista varten. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

Salasana

Anna salasana SMTP-palvelimeen kirjautumista varten. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

Pääkäyttäjän s-posti

Anna järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite. Tätä osoitetta käytetään lähettäjän osoitteena tästä laitteesta lähetetyissä sähköpostiviesteissä, kuten varoitusviesteissä ja Skannaus sähköpostiin -ilmoituksissa. Voi sisältää enintään 64 merkkiä.

Odotusaika

Anna sekuntimäärä, jonka laite odottaa, ennen kuin SMTP-toiminto katsotaan aikakatkaistuksi (5-100).

Aikavyöhyke

Valitse aikavyöhyke maantieteellisen sijaintisi mukaan. Jos valitset väärän aikavyöhykkeen, Skannaus sähköpostiin -toiminnolla lähetetyn sähköpostiviestinlähetyspäivämäärä ja -aika saattavat olla virheelliset, vaikka laitteen kello olisi määritetty oikein.