Huomioviestien asetusten määrittäminen

Määritä huomioviestien asetukset valitsemalla verkkoasetusten sivulta [Huomioviestit]-välilehti.

image

Hälytys 1 tai Hälytys 2

Kohta

Kuvaus

Näytettävä nimi

Anna varoitusviestin lähettäjän nimi. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

Sähköpostiosoite

Anna varoitusviestin vastaanottajan sähköpostiosoite. Voi sisältää enintään 64 merkkiä.

Paperitukos

Lähetä varoitusviesti määritettyyn osoitteeseen paperitukoksen sattuessa.

Ei paperia

Lähetä varoitusviesti määritettyyn osoitteeseen, jos paperi loppuu.

Väriaine vähissä

Lähetä varoitusviesti määritettyyn osoitteeseen, jos väriaine on vähissä.

Huoltoa tarvitaan

Lähetä varoitusviesti määritettyyn osoitteeseen, jos laite tarvitsee huoltoa.

Ei väriainetta

Lähetä varoitusviesti määritettyyn osoitteeseen, jos väriaine loppuu.

Kansi auki

Lähetä varoitusviesti määritettyyn osoitteeseen, jos kansi on auki.