Aktiviteettiraportin lukeminen

#

Näyttää tiedoston hallintanumerot.

Päivämäärä/aika

Näyttää faksin lähetyksen alkamispäivän ja -ajan.

Näyttää faksin vastaanottopäivän ja -ajan.

LÄH/VO

Näyttää, onko faksi lähetetty vai vastaanotettu.

Kesto

Näyttää faksin lähetyksen tai vastaanoton keston.

Kohde

Näyttää faksin vastaanotossa lähettäjän tallentaman faksinumeron.

Näyttää seuraavat tiedot määritetyn lähetystavan mukaan:

• Jos on käytetty ulkoista puhelinta: näyttää vastaanottajan tallentaman faksinumeron.

• Jos on käytetty pika- tai lyhytvalintaa: näyttää kohteelle tallennetun nimen; jos nimeä ei ole määritetty, näyttää kohteen faksinumeron.

• Jos faksinumero on annettu ohjauspaneelin numeronäppäimillä: näyttää valitun faksinumeron.

• Jos faksi on lähetetty tietokoneesta (LAN-faksi): näyttää valitun faksinumeron.

Sivuja

Näyttää lähetettyjen tai vastaanotettujen sivujen määrän.

Tulos

Näyttää faksin lähetyksen tai vastaanoton tuloksen. Näyttää virhekoodin, jos faksiyhteyden aikana tapahtui virhe.