Muistiluettelon lukeminen

#

Näyttää tiedoston hallintanumerot.

Päivämäärä/aika

Näyttää päivämäärän ja ajan, jona faksi on tallennettu muistiin.

Tyyppi

Näyttää faksin lähetyksessä käytetyn toiminnon tyypin: "Uud.val.", jos lähetyksessä käytettiin automaattista uudelleenvalintaa; "Julkaisu", jos käytettiin julkaisutoimintoa; "Muisti TX", jos käytettiin jotakin muuta tapaa.

Kohde

Näyttää seuraavat tiedot määritetyn lähetystavan mukaan:

• Jos on käytetty pika- tai lyhytvalintaa: näyttää kohteelle tallennetun nimen; jos nimeä ei ole määritetty, näyttää kohteen faksinumeron.

• Jos faksinumero on annettu ohjauspaneelin numeronäppäimillä: näyttää valitun faksinumeron.

• Jos faksi on lähetetty tietokoneesta (LAN-faksi): näyttää valitun faksinumeron.

Sivuja

Näyttää faksin sisältämien sivujen määrän.