Käteviä lähetystoimintoja

Tässä osassa esitellään muutamia käteviä faksitoimintoja.

Toisen osapuolen laitteen tilan voi helposti tarkistaa ennen faksin lähettämistä Suoravalinta-toiminnolla. Jos käytettävissä on ylimääräinen puhelin, voit puhua ja lähettää faksin yhden puhelun aikana.

Tärkeää

• Tämä toiminto on käytettävissä vain Välitön lähetys -tilassa.

Faksin lähettäminen Suoravalinta-toiminnolla

Suoravalinta-toiminnolla kohteen tilan voi tarkistaa kuuntelemalla ääntä sisäisestä kaiuttimesta. Tällä toiminnolla voit kätevästi varmistaa, että faksi vastaanotetaan.

1Paina [Facsimile] -painiketta.

2Aseta alkuperäiskappale paikalleen.

3Paina [Suoravalinta] -painiketta.

image

4Määritä kohde numeronäppäimillä ja paina sitten [MV-käynnistys] -painiketta.

image

5Paina [1] ja paina sitten [MV-käynnistys] -painiketta.

Viite

Faksin lähettäminen puhelinkeskustelun jälkeen

Ulkoisen puhelimen avulla faksin voi lähettää puhelinkeskustelun päätyttyä katkaisematta linjaa ja valitsematta numeroa uudelleen. Tällä toiminnolla voit kätevästi varmistaa, että faksi vastaanotetaan.

1Aseta alkuperäiskappale paikalleen.

2Nosta ulkoisen puhelimen kuuloke.

3Määritä kohde ulkoisen puhelimen avulla.

4Kun toinen osapuoli vastaa, pyydä vastaajaa painamaan oman faksilaitteensa käynnistyspainiketta.

5Jos kuulet korkean äänen, paina [Facsimile] -painiketta ja paina sitten [MV-käynnistys] -painiketta.

image

6Paina [1] ja paina sitten [MV-käynnistys] -painiketta.

7Laske luuri.