Lähetystilan valitseminen

Tässä osassa esitellään, miten lähetystila valitaan.

Lähetystiloja on kaksi: Muistilähetys ja välitön lähetys

Muistilähetys

Tässä tilassa laite skannaa useita alkuperäiskappaleita muistiin ja lähettää ne kaikki samalla kertaa. Tämä on kätevää, jos sinulla on kiire ja haluat viedä asiakirjan laitteesta jonnekin muualle. Tässä tilassa faksin voi lähettää useaan kohteeseen.

Välitön lähetys

Tässä tilassa laite skannaa alkuperäiskappaleen ja faksaa sen samanaikaisesti tallentamatta sitä muistiin. Tämä on kätevää, jos haluat lähettää alkuperäiskappaleen nopeasti. Tässä tilassa voi määrittää vain yhden kohteen.

1Paina [Facsimile] -painiketta.

image

2Paina jotain valikkopainiketta.

image

3Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Pikalähetys] ja paina sitten [OK] -painiketta.

4Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Pois], [Päällä] tai [Vain seur. faksi] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Valitse Muistilähetys-asetukseksi [Pois].

Valitse Välitön lähetys -asetukseksi [Päällä] tai [Vain seur. faksi].

Uuden asetuksen vieressä näkyy symboli "Asteriski" sen merkkinä, että asetusta on muutettu.

5Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

6Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

Huom.

• Voit siirtyä valikon edelliselle tasolle painamalla [image] -painiketta.