Peruskäyttö kopiointitilassa

Tässä osassa esitellään valokopioinnin perustoimet.

Tärkeää

• Syöttölaitteessa oleva alkuperäiskappale on ensisijainen valotuslasilla olevaan alkuperäiskappaleeseen verrattuna, jos sekä syöttölaitteeseen että valotuslasille on asetettu alkuperäiskappale.

1Paina [Kopio] -painiketta.

image

2Aseta alkuperäisasiakirja valotuslasille tai syöttölaitteeseen.

Määritä tarvittaessa valokopion lisäasetukset.

3Jos haluat tehdä useita kopioita, anna kopioiden määrä numeronäppäimillä.

4Paina [MV-käynnistys]- tai [Värikäynnistys] -painiketta.

image

Jos haluat tehdä mustavalkoisia kopioita, paina [MV-käynnistys] -painiketta.

Jos haluat tehdä värillisiä kopioita, paina [Värikäynnistys] -painiketta.

Huom.

• Kopioiden enimmäismäärä on 99.

• Voit valita tulosteiden paperikoon kopiointiasetusten [Paperivalinta]-kohdasta.

• Jos teet useita kopioita monisivuisesta asiakirjasta, voit valita kopiointiasetusten [Lajittelu]-asetuksella, tulostetaanko kopiot lajiteltuina sarjoina vai sivuerinä.

• Jos syntyy paperitukos, tulostus pysähtyy nykyisen sivun tulostuksen päätyttyä. Kun paperitukos on poistettu, tulostus jatkuu automaattisesti siltä sivulta, jolla tukos syntyi.

• Jos syöttölaitteessa ilmenee paperitukos skannauksen aikana, kopiointi peruuntuu heti. Kopioi tällöin alkuperäiset uudelleen aloittamalla tukoksen aiheuttaneesta sivusta.

Liittyvät aiheet

Kopioinnin peruuttaminen