Kaksipuolisten kopioiden luominen

Tässä osassa kuvataan, miten teet kaksipuolisia kopioita kopioimalla yksipuolisen asiakirjan paperin etu- ja taustapuolelle.

Tärkeää

• Tämä toiminto on käytettävissä vain, kun alkuperäiskappale asetetaan syöttölaitteeseen. Jos alkuperäiskappale on valotuslasilla, toimintoa ei voi käyttää.

• Paperikasettina tulee käyttää kasettia 1 tai 2, ei ohisyöttötasoa.

• Paperikoon tulee olla A4, B5, Kirje, Legal tai Executive.

• Paperityyppi voi olla ohut, tavallinen, uusiopaperi, värillinen, esipainettu tai rei'itetty.

Kopiointisuuntia on kaksi:

Ylhäältä ylös

• Pysty

image

• Vaaka

image

Ylhäältä alas

• Pysty

image

• Vaaka

image

Määritä laite tekemään kaksipuolisia kopioita seuraavien ohjeiden mukaan.

1Paina [Kopio] -painiketta.

image

2Paina jotain valikkopainiketta.

image

3Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Kaksipuol. kopio] ja paina sitten [OK] -painiketta.

4Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Pitkä sivu] tai [Lyhyt sivu] ja paina sitten [OK] -painiketta.

5Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla alkuperäiskappaleen suunta [Pysty] tai [Vaaka] ja paina sitten the [OK] -painiketta.

6Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

7Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

Näytölle tulee teksti "Kaksipuolinen" merkiksi siitä, että laite on kaksipuolisessa kopiointitilassa.

Huom.

• Asetukset voi peruuttaa seuraavilla painikkeilla:

• [image]: Peruuttaa asetuksiin tehdyt muutokset ja palauttaa edellisen näytön näkyviin.

• [Tyhjennys/Pysäytys]: Peruuttaa asetuksiin tehdyt muutokset ja palauttaa aloitusnäytön näkyviin.

• Kun asetus on valittu, kaikista kopioista tulee kaksipuolisia, kunnes peruutat asetuksen valitsemalla [Kaksipuol. kopio] -asetukseksi [Pois].

• Kun otat tämän asetuksen käyttöön, [Kortin kopio] -tila ei ole käytettävissä.