Suurennettujen tai pienennettyjen kopioiden tekeminen

Tässä osassa esitellään, miten nykyisen työn pienennys- tai suurennussuhde määritetään.

Skaalaus

Skaalaussuhten voi asettaa kahdella tavalla: käyttämällä esiasetettua suhdetta tai määrittämällä mukautetun suhteen manuaalisesti.

• Esiasetettu suhde

image

image

50%, 65%, 78%, 93%, 129%, 155%, 200%, 400%

image

50%, 71%, 82%, 93%, 122%, 141%, 200%, 400%

• Mukautettu suhde

image

25 - 400 % yhden prosentin askelin.

Valitse nykyisen työn pienennys- tai suurennussuhde seuraavan ohjeen mukaan.

1Paina [Pienennä/Suurenna] -painiketta.

image

2Valitse haluamasi suhde painamalla [Pienennä/Suurenna] -painiketta tai painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK] -painiketta.

3Jos [Oma kerroin 25-400%] on valittu, määritä haluamasi kerroin numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

Huom.

• Asetukset voi peruuttaa seuraavilla painikkeilla:

• [image]: Peruuttaa asetuksiin tehdyt muutokset ja palauttaa edellisen näytön näkyviin.

• [Tyhjennys/Pysäytys]: Peruuttaa asetuksiin tehdyt muutokset ja palauttaa aloitusnäytön näkyviin.

• Muuttamalla [Pienennä/Suurenna]-oletusasetusta voit luoda valokopiot aina määritettyä suhdetta käyttämällä.

• Työn tilapäiset asetukset poistetaan,

• jos mitään syötettä ei saada [Autom. poisto] -asetuksella määritetyn ajan kuluessa aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta painetaan aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos laitteen tilaa muutetaan

• jos virta katkaistaan

• jos laitteen saman asetuksen oletusasetusta muutetaan.