Kaksisuuntaisen tiedonsiirron edellytykset

Kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla paperin asetukset voidaan lähettää tulostimesta automaattisesti. Kaksisuuntainen tiedonsiirto mahdollistaa tulostimen tilan tarkistamisen tietokoneesta.

Kaksisuuntaisen tiedonsiirron tuki edellyttää seuraavien ehtojen täyttymistä:

Kun laite kytketään verkon kautta

Tulostin on kytkettävä TCP/IP-vakioportin kautta, eikä portin nimeä saa muuttaa.

Kun laite kytketään USB-portin kautta

Tulostin on kytkettävä tietokoneen USB-porttiin USB-kaapelilla.

Tietokoneen on tuettava kaksisuuntaista tiedonsiirtoa.

Kaksisuuntaisen tiedonsiirron on oltava valittuna käyttöön tulostimen ominaisuuksissa.

Huom.

• PS3-tulostinohjain ei tue kaksisuuntaista tiedonsiirtoa. Tulostimen tilan voi päivittää manuaalisesti.