Windows

1Valitse [Käynnistä]-valikosta [Asetukset] ja valitse sitten [Tulostimet].

[Tulostimet]-ikkuna tulee näkyviin.

2Napsauta sen tulostimen kuvaketta, jota haluat käyttää.

3Valitse [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

4Valitse [Apuohjelmat]-välilehti.

Jos käytät PostScript 3 -tulostinohjainta, valitse [Laitteen asetukset]-välilehti.

5Valitse [Lisävarusteet]-alueella ne lisätarvikkeet, jotka on asennettu, ja määritä sitten tarvittavat asetukset.

6Jos valinnainen SDRAM-moduuli on asennettu, määritä muistin kokonaismäärä [Kokonaismuisti:]-kohdassa.

7Määritä [Paperikokoasetus]-kohdassa alusta, jota haluat käyttää, valitse paperikoko ja valitse sitten [Päivitä].

8Sulje tulostimen ominaisuuksien valintaikkuna valitsemalla [OK].