Alkuasetukset

Kun laite käynnistetään ensimmäisen kerran, näyttöön tulee alla oleva asetusten määritysvalikko. Tässä osassa esitellään, miten alkuasetukset määritetään.

Tärkeää

• image: Kansainvälinen laki edellyttää faksinumerokoodia. Faksilaitetta ei saa lain mukaan liittää puhelinjärjestelmään, jos faksinumerokoodia ei ole ohjelmoitu. Faksin otsikkokoodi sekä lähetyksen päivämäärä ja aika on lisäksi lisättävä kaikkiin faksien sivuihin, joiden lähettäjä tai vastaanottaja on Yhdysvalloissa.

• Varmista, että valitset oikean maan koodin. Väärän maan koodin valitseminen voi johtaa faksilähetysten epäonnistumiseen.

Näytön kieli

Tässä valittua kieltä käytetään näytössä.

Käyttäjän faksinumero

Tässä annettua numeroa käytetään laitteen faksinumerona. Käyttäjän faksinumero voi sisältää numeroita väliltä 0 - 9, välilyöntejä ja +-merkkejä.

Käyttäjänimi

Tässä annettua nimeä käytetään faksin lähettäjän nimenä.

Maakoodi

Tässä valittua maatunnusta käytetään ajan ja päivämäärän muodon valitsemiseen sekä faksilähetysten maakohtaisten oletusasetusten määrittämiseen.

1Valitse haluamasi kieli [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin]-painikkeilla ja paina sitten [OK] -painiketta.

2Anna käyttäjän faksinumero (enintään 20 merkkiä) numeronäppäimillä ja paina [OK] -painiketta.

Voit syöttää kaksi peräkkäistä nollaa painamalla [Alanuolinäppäin] -painiketta, kun olet syöttänyt ensimmäisen nollan.

3Anna käyttäjätunnus (enintään 20 merkkiä) numeronäppäimillä ja paina [OK] -painiketta.

4Valitse haluamasi maatunnus [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin]-painikkeilla ja paina sitten [OK] -painiketta.

Huom.

• Voit muuttaa alkuasetuksien määrityksessä valittuja asetuksia myöhemmin [Hallinta-asetukset]-kohdassa. [Hallinta-asetukset]-kohdassa voi myös asettaa laitteen ajan ja päivämäärän.

• Jos faksin lähetysasetuksissa on otettu käyttöön [Lähettäjän otsikko] -asetus, käyttäjän faksinumero, käyttäjänimi sekä lähetyksen aika ja päivämäärä lisätään jokaisen lähetettävän faksin otsikkoon.