Virran kytkeminen

Tässä osassa neuvotaan, miten laitteeseen kytketään virta.

VAROITUS

• Kytke ja irrota virtajohto kuivin käsin sähköiskun välttämiseksi.

Tärkeää

• Varmista, että virtajohto on liitetty pistorasiaan oikein, ennen kuin kytket virran.

• Varmista, että virta on katkaistu, ennen kuin liität tai irrotat virtajohdon.

• Älä katkaise virtaa, ennen kuin alustus on suoritettu. Jos virta katkaistaan, seurauksena on toimintahäiriö.

1Liitä virtajohto.

image

2Paina virtapainike asentoon ”Virta päälläPäällä”.

image

Ohjauspaneelin [Kopio] -painike syttyy.

Huom.

• Jos [Hallinta-asetukset]-kohdan [Oletustila]-asetusta on muutettu, [Facsimile] -painike voi syttyä [Kopio]-painikkeen sijaan.

• Laitteesta voi kuulua ääni alustuksen aikana. Ääni ei ole merkki viasta.

• Katkaise virta kääntämällä virtakytkin ”Virta poisPois”-asentoon.