Käyttötilojen vaihtaminen

Voit siirtyä kopiointi-, skannaus- tai faksitilaan painamalla haluamasi tilan painiketta.

Kopiointitila

Siirry kopiointitilaan painamalla [Kopio] -painiketta. [Kopio] -painike palaa, kun laite on kopiointitilassa.

image

Skanneritila

Siirry skannaustilaan painamalla [Skanneri] -painiketta. [Skanneri] -painike palaa, kun laite on skannaustilassa.

image

Faksitila

Siirry faksitilaan painamalla [Facsimile] -painiketta. [Facsimile] -painike palaa, kun laite on faksitilassa.

image

Toimintojen järjestys

Laite siirtyy oletusarvoisesti kopiointitilaan, kun laite käynnistetään tai jos nykyisen tilan aloitusnäyttö on näkyvissä ja määritetty [Autom. poisto] -aika kuluu loppuun. Voit vaihtaa oletustilaa muuttamalla [Hallinta-asetukset]-kohdan [Oletustila]-asetusta.

Viite

• Lisätietoja [Autom. poisto]- ja [Oletustila]-asetuksista on kohdassa Hallinta-asetukset.