Skannaus tietokoneesta

Voit käyttää laitetta tietokoneen kautta ja skannata asiakirjat suoraan tietokoneellesi.

image

Tietokoneesta USB-yhteyden kautta suoritettavan skannauksen valmistelu

1. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla ja asenna skanneriohjain tietokoneeseen.

Lisätietoja on kohdassa Liittäminen USB-kaapelilla ja ohjaimet sisältävällä CD-ROM-levyllä.

2. Jos tietokoneeseen ei ole asennettu TWAIN-yhteensopivaa sovellusta, asenna PageManager.

Lisätietoja on ohjaimet sisältävällä CD-ROM-levyllä.

Tietokoneesta verkkoyhteyden kautta suoritettavan skannauksen valmistelu

1. Liitä laite verkkoon.

Katso Liittäminen verkkokaapelilla.

2. Määritä IP-osoite, aliverkon peite ja yhdyskäytävän osoite ohjauspaneelissa.

Katso IP-osoiteasetusten määrittäminen.

3. Asenna skanneriohjain tietokoneeseen.

Lisätietoja on ohjaimet sisältävällä CD-ROM-levyllä.

4. Jos tietokoneeseen ei ole asennettu TWAIN-yhteensopivaa sovellusta, asenna PageManager.

Lisätietoja on ohjaimet sisältävällä CD-ROM-levyllä.