Kun PictBridge-tulostus ei toimi

Tässä osassa käsitellään PictBridge-tulostuksen mahdollisia ongelmia ja ratkaisuja niihin.

Ongelma

Syy

Ratkaisu

PictBridge ei ole käytettävissä.

Ongelma USB-liitännässä tai PictBridge-asetuksissa.

Tarkista liitäntä ja asetukset seuraavasti:

1. Irrota USB-kaapeli ja kytke se uudelleen.

2. Tarkista, että PictBridge-asetukset ovat käytössä.

3. Irrota USB-kaapeli ja sammuta laite sitten. Kytke laite takaisin päälle. Kun laite on käynnistynyt kokonaan, kytke USB-kaapeli uudestaan.

Jos kytkettyjä digitaalikameroita on monta, ensimmäisenä kytketyn kameran jälkeen kytkettyjä kameroita ei tunnisteta.

Olet kytkenyt useita digitaalikameroita.

Liitä vain yksi digitaalikamera. Älä liitä useampaa kameraa.

Tulostaminen ei ole käytössä.

Alkuperäisten lukumäärä ylittää kerralla tulostettavien sivujen maksimimäärän.

Suurin kerrallaan määriteltävissä oleva tulostusmäärä on 999. Määritä uudeksi määräksi 999 tai vähemmän ja yritä tulostusta uudestaan.

Tulostaminen ei ole käytössä.

Määritetyn kokoinen paperi on loppu.

Määritetyn kokoinen paperi on loppu.

Jos sinun on käytettävä muuta kuin määritetyn kokoista paperia, valitse sivunsyöttö. Peru tulostus suorittamalla Työn peruutus.