Useiden sivuja skannaus yhdeksi tiedostoksi

Tässä osassa kerrotaan, miten monta alkuperäistä voidaan lähettää tai tallentaa yhtenä monisivuisena tiedostona.

Tärkeää

1. Paina [Alkup. syöttötapa].

2. Valitse [Keräily] tai [Yksittäin].

Skannataksesi alkuperäisiä valotuslasia käyttäen, valitse [Keräily]. Skannataksesi alkuperäisiä syöttölaitteesta, valitse [Yksittäin]. Saadaksesi lisätietoja [Keräily]- ja [Yksittäin]-toiminnoista, katso "Keräily, Yksittäin".

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [OK].

4. Aseta alkuperäiset.

5. Tee asetukset lähettämistä tai tallennusta varten.

6. Paina [Aloita]-painiketta skannataksesi alkuperäiset.

Jos [Keräily]-toiminto on valittuna, aseta lisättävät alkuperäiset ja paina [Aloita]-painiketta.

Jos valittuna on [Yksittäin], skannaus alkaa automaattisesti, kun asetat lisää alkuperäisiä. Aseta seuraavat alkuperäiset, kun edelliset on skannattu.

Toista tämä kohta kunnes kaikki alkuperäiset on skannattu.

7. Kun kaikki alkuperäiset on skannattu, paina [Terävä]-painiketta.

Tallennus tai lähettäminen käynnistyy.

Huom.

• Jos [Keräily]-toiminto on valittuna, alkuperäiset voidaan skannata syöttölaitteella.

• Kun skannaat alkuperäisiä valotuslasilla, riippuen kohdassa [Skannerin asetukset] tehdyistä [Odotusaika ennen seur: Valotuslasi]-määrityksistä, laite saattaa odottaa lisää alkuperäisiä, vaikka [Keräily] ei olisi valittuna kohdassa [Alkup. syöttötapa]. Katso lisätietoja [Odotusaika ennen seur: Valotuslasi] -asetuksesta kohdasta "Skannausasetukset".

• Jos kohdassa [Skannerin asetukset], [Aseta odotusaika] on valituna [Odotusaika ennen seur: Valotuslasi] tai [Odotusaika ennen seur: Syöttölaite], aseta seuraavat alkuperäiset määritellyn ajan sisällä. Kun aika loppuu, tiedonsiirto tai tallennus alkaa välittömästi. Jos haluat aloittaa tiedonsiirron tai tallennuksen ennen määritellyn ajan loppumista, paina[Terävä]-painiketta. Ajanlasku peruuntuu, jos skannaus- tai muita asetuksia muutetaan sen aikana. Aseta uudet alkuperäiset ja paina [Käynnistä]-painiketta. Laite skannaa alkuperäiset ja ajanlasku päättyy. Katso lisätietoja toiminnoista [Odotusaika ennen seur: Valotuslasi] ja [Odotusaika ennen seur: Syöttölaite] kohdasta "Skannausasetukset".

• Jos [Yksittäin]-toiminto on valittuna, skannaus valotuslasilta otetaan käyttöön sen jälkeen, kun skannaus on suoritettu syöttölaitteelta. Tässä tapauksessa paina [Aloita] käynnistääksesi skannauksen.