Keräily, yksittäin

Tässä osassa kerrotaan määritettävistä asetuksista silloin kun useita alkuperäisiä skannataan useissa erissä.

Skannataksesi alkuperäiset yhdeksi tiedostoksi, valitse [Keräily].

Skannataksesi alkuperäisiä yksittäin syöttölaitteella, valitse [Yksittäin].

1. Paina [Alkup. syöttötapa].

2. Valitse [Keräily] tai [Yksittäin].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [OK].

Huom.

• Saadaksesi menetelmiä koskevia lisätietoja, katso "Sivujen skannaus yhdeksi tiedostoksi".

• Jos valitset [Yksittäin], skannaus alkaa heti, kun laitat lisättävät alkuperäiset syöttölaitteeseen. Seuraavissa tapauksissa sinun tulee kuitenkin painaa [Aloita]-painiketta käynnistääksesi lisättyjen alkuperäisten skannauksen.

• Kun alkuperäisiä on skannattu valotustasolta

• Kun asetuksia on muutettu laitteen odottaessa seuraavia alkuperäisiä

• Kun syöttölaite on suljettu/avattu