Tiedostotyypin määrittäminen

Tässä osassa kerrotaan, kuinka tiedostotyyppi määritellään lähetettäessä tiedostoa.

Tiedostotyyppi voidaan määritellä lähetettäessä tiedostoja sähköpostitse tai skannaa kansioon -toiminnon avulla sekä tallennettaessa tiedostoja ulkoiselle muistilaitteelle.

Voit valita yhden seuraavista tiedostotyypeistä:

1. Paina [Tdston nimi/tyyppi].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Valitse tiedostotyyppi.

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [OK].

Huom.

• Lähettääksesi tiedoston, määritä tiedostotyyppi jakelupalvelintietokoneen kautta. Lisätietoja saadaksesi, katso ScanRouter-jakeluohjelman käyttöohjeet.

• Jos valitset [Tallennus kiintolevylle] -kohdassa [Tallenna tiedosto], et voi määrittää tiedostotyyppiä.

• Jos valitset[Tal. kiintol. + läh.] kohdassa [Tallenna tiedosto], tiedostot lähetetään määriteltynä tiedostotyyppinä sähköpostitse tai skannaa kansioon -toiminnolla. Tiedostoja ei kuitenkaan voi tallentaa määrättynä formaattina, vaan ne tallentuvat automaattisesti jonakin seuraavista tiedostotyypeistä, riippuen pakkaus- ja skannausasetuksista:

• JPEG

[Skannerin asetukset]-valikon kohdassa[Pakkaus(Harmaasävy/neliväri)] on valintana [Päällä] ja alkuperäiset skannataan joko nelivärisinä tai harmaasävyisinä.

• TIFF

Kaikki muut skannaukset

• Luotujen PDF-tiedostojen versionumero on 1.4.

• Pakattu PDF-tiedosto vähentää tietoston kokoa vähentämättä sen luettavuutta. Katso pakattujen PDF-tiedostojen rajoituksia koskevia lisätietoja kohdasta "Tiedostotyyppejä koskevia huomautuksia ja rajoituksia".