Mukautetun koon asettaminen alkuperäisen osaa skannattaessa

Tässä osassa selitetään mukautetun koon määrittäminen alkuperäisen osaa skannattaessa.

Kun haluat skannata osan alkuperäisestä, mittaa alkuperäisen koko (X1 ja Y1), aloituskohta (X2 ja Y2) ja skannausalue (X3 ja Y3), ja syötä sitten arvot samassa järjestyksessä kuin mukautetut asetukset -näytöllä.

Avataksesi mukautetut asetukset-näytön, paina skannerin alkuperäisestä näytöstä [Skannausasetukset] > [Skannauskoko] > [Mukautettu koko].

Mittausmenetelmät riippuvat siitä mihin alkuperäinen on asetettu sekä sen suuntauksesta. Saadaksesi lisätietoja alkuperäisen koon (X1 ja Y1), aloituskohdan (X2 ja Y2) sekä skannausalueen (X3 ja Y3) määrittämisestä, katso "Koon mittaaminen".

Syötä koko "Skannausasetukset mukautetut asetukset-näytöllä" -kohdan mukaisesti.

Kokojen mittaaminen

Alkuperäisen suunta ja sijoittelu

Mittausmenetelmä "R"-osan skannaamiseen

Käyttöpaneelin näyttö suunta valotuslasilla tai syöttölaitteessa.

Esimerkki alkuperäisen koosta

Käyttöpaneelin näyttö suunta syöttölaitteessa.

Esimerkki alkuperäisen koosta

Käyttöpaneelin näyttö suunta valotuslasilla.

Esimerkki alkuperäisen koosta

Mukautetun koon skannausasetukset näyttö

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. Alkuperäisen koko (X1 ja Y1)

Määritä alkuperäisen täysi koko.

Syötä todelliset arvot kohtiin [X1] ja [Y1] "Kokojen mittaaminen"-kohdan mukaisesti ja paina [Terävä]-painiketta.

2. Aloituskohta (X2 ja Y2)

Määritä skannauksen aloituskohta.

Syötä todelliset arvot kohtiin [X2] ja [Y2] "Kokojen mittaaminen"-kohdan mukaisesti ja paina [Terävä]-painiketta.

3. Skannaa alue (X3 ja Y3)

Määritä alue, jonka haluat skannata.

Syötä todelliset arvot kohtiin [X3] ja [Y3] "Kokojen mittaaminen"-kohdan mukaisesti ja paina [Terävä]-painiketta.