Alkuperäisten asettaminen skannattavaksi mukautetun kokoisina

Tässä osassa selitetään, miten alkuperäiset tulee asettaa skannattaessa vakiokoosta poikkeavia alkuperäisiä.

Alkuperäisen suunnan asetus

Valitse [Käyttöpaneelin näyttö] tai [Käyttöpaneelin näyttö] kohdassa [Alkuperäisen suunta], vastaamaan alkuperäisen asiakirjasi suuntaa. Näyttääksesi [Alkuperäisen suunta]-asetukset skannerin alkuperäisellä näytöllä, paina [Alkuperäisen suunta]. Lisätietoja saadaksesi, katso "Alkuperäisen syöttötavan määrittäminen".

Alkuperäisen asettaminen

Aseta alkuperäiset syöttölaitteeseen skannattava puoli ylöspäin ja valotuslasille skannattava puoli alaspäin.

Alkuperäisen suunta on [Käyttöpaneelin näyttö]

Valinta

Kuvaus

Alkuperäisen asettaminen syöttölaitteeseen

Esimerkki alkuperäisen suunta -asetuksista

Alkuperäisen asettaminen valotuslasille

Kohdista alkuperäinen, käännä sitä oikealle tai vasemmalle ja laita se sitten skannattava puoli alaspäin valotuslasille.

Esimerkki alkuperäisen suunta -asetuksista

Alkuperäisen suunta on [Käyttöpaneelin näyttö]

Valinta

Kuvaus

Alkuperäisen asettaminen syöttölaitteeseen

Esimerkki alkuperäisen suunta -asetuksista

Alkuperäisen asettaminen valotuslasille

Käännä alkuperäinen ympäri, laita se skannattava puoli alaspäin valotuslasille ja aseta se valotuslasin vasempaan yläkulmaan.

Esimerkki alkuperäisen suunta -asetuksista