Mukautetun koon asettaminen kokonaista alkuperäistä skannattaessa

Tässä osassa selitetään mukautetun koon asettaminen skannattaessa koko alkuperäisen alue.

Avataksesi mukautetut asetukset-näytön, paina skannerin alkuperäisestä näytöstä [Skannausasetukset] > [Skannauskoko] > [Mukautettu koko].

Seuraavaa mukautetun kokoista alkuperäistä käytetään mukautetut asetukset -näytöllä tehtävien skannausasetusten selittämiseen.

Skannattava mukautetun kokoinen alkuperäinen

Esimerkki mukautetusta alkuperäisestä

Mukautetun koon skannausasetukset näyttö

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. Alkuperäisen koko (X1 ja Y1)

Määritä alkuperäisen pituus ja leveys.

Syötä todellinen leveys ja pituus vastaaviin [X1] ja [Y1] kohtiin ja paina [Terävä]-painiketta.

2. Aloituskohta (X2 ja Y2)

Aseta aloituskohta 0 mm (0 tuumaa).

Syötä "0" sekä kohtaan [X2] että [Y2] ja paina [Terävä]-painiketta.

3. Skannaa alue (X3 ja Y3)

Määritä samat arvot kun alkuperäisen koossa (X1, Y1).

Syötä samat arvot kohtiin [X3] ja [Y3] kuin alkuperäisen koossa (vastaavat X1 ja Y1) ja paina [Terävä]-painiketta.