Polun määrittäminen kohteiden verkkoa selaamalla

Voit selata ja etsiä kohdekansiota verkon tietokoneilta ja määrittää sitten polun.

1. Paina [Käsinsyöttö].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [SMB].

3. Paina [Selaa verkkoa] Polku-kentän alla.

Käyttöpaneelin näyttö

Verkkoalueet ja työryhmät tulevat näyttöön.

4. Valitse verkkoalue tai työryhmä, jossa kohdekansio sijaitsee.

5. Valitse asiakastietokone, jolla on kohdekansio.

Jos et löydä etsimääsi tietokonetta, paina [Yksi taso ylös] ja selaa seuraavaa tasoa.

Jos valitulle tietokoneelle pääsemiseen vaaditaan todennusta, näyttöön tulee kirjautumisnäyttö. Suorittaaksesi todennuksen, syötä käyttäjätunnus ja salasana.

6. Valitse kohdekansio.

Jos valitulla kansiolla on alikansioita, esiin tulee alikansioiden luettelo.

Jos et löydä kohdekansiota, paina [Yksi taso ylös] ja etsi kansiota siltä tasolta.

7. Paina kaksi kertaa [OK].

Huom.

• Jos todennusta vaaditaan kansioon pääsemiseksi, näyttöön tulee kirjautumisnäyttö. Syötä käyttäjätunnus ja salasana.

• Jos vaihdat protokollaa polun nimen, käyttäjän nimen tai salasanan kirjoittamisen jälkeen, tulee näytölle vahvistusilmoitus.

• Yli 12 merkistä koostuvia tietokonenimiä ja jaettujen kansioiden nimiä ei voida näyttää.

• Hakutuloksena voidaan näyttää jopa 100 tietokonetta tai jaettua kansiota.

• Laite saattaa epäonnistua tiedoston siirrossa, jos sinulla ei ole kirjoitusoikeutta jaettuun kansioon tai jos kiintolevyllä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa.

• Voit tallentaa kohteen polun laitteen osoitekirjaan. Lisätietoja saadaksesi, katso kohta "Valitun kohteen polun tallentaminen osoitekirjaan".

• Jos näytölle tulee viesti "Määritettyä polkua ei löydy. Tarkista asetukset.", katso kohtaa Vianmääritys.