Kohteen polun syöttäminen käsin

Kansion polun voi syöttää manuaalisesti seuraavalla tavalla.

1. Paina [Käsinsyöttö].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [SMB].

3. Paina [Käsinsyöttö] polkukentän oikealta puolelta.

Esiin tulee kosketusnäyttö.

4. Syötä kansiopolku.

Seuraavassa polkuesimerkissä kansion nimi on "user" ja tietokoneen nimi on "desk01": \\desk01\user.

Sen sijaan, että määrittäisit kohteen käyttäen sen polkua, voit myös käyttää sen IPv4-osoitetta.

5. Paina [OK].

6. Kohdeasetuksista riippuen kirjoita asiakastietokoneelle sisäänkirjautumiseen vaadittava käyttäjänimi.

Paina [Käsinsyöttö] käyttäjänimen kentän oikealla puolella, jolloin kosketusnäppäimistö avautuu näytölle.

7. Kohdeasetuksista riippuen kirjoita asiakastietokoneelle sisäänkirjautumiseen vaadittava salasana.

Paina [Käsinsyöttö] avataksesi näppäimistön salasanan syöttämistämista varten.

8. Paina [Yhteystesti].

Määritetyn jaetun kansion olemassaolo tarkistetaan yhteystestillä.

9. Tarkista yhteystestin tulos ja paina [Poistu].

10. Paina [OK].

Huom.

• Jos todennusta vaaditaan kansioon pääsemiseksi, näyttöön tulee kirjautumisnäyttö. Syötä käyttäjätunnus ja salasana.

• Jos vaihdat protokollaa polun nimen, käyttäjän nimen tai salasanan kirjoittamisen jälkeen, tulee näytölle vahvistusilmoitus.

• Yli 12 merkistä koostuvia tietokonenimiä ja jaettujen kansioiden nimiä ei voida näyttää.

• Muuttaaksesi syötettyä kansiopolkua, paina [Muokkaa]-näppäintä kohdekentän vasemmalla puolella. Syötä kansion oikea polku ja paina [OK].

• Yhteystesti voi kestää jonkin aikaa.

• Yhteystestin aikana näppäimen [Yhteystesti] painaminen heti näppäimen [Peruuta] painamisen jälkeen, ei ehkä ole mahdollista.

• Vaikka yhteystesti onnistui, laite saattaa epäonnistua tiedoston siirrossa, jos kirjoitusoikeutta tiedostoon ei ole tai jos kiintolevyllä ei ole tilaa.

• Voit tallentaa kohteen polun laitteen osoitekirjaan. Lisätietoja saadaksesi, katso kohta "Valitun kohteen polun tallentaminen osoitekirjaan".

• Jos näytölle tulee viesti "Määritettyä polkua ei löydy. Tarkista asetukset.", katso kohtaa Vianmääritys.