Valitun kohteen polun tallentaminen osoitekirjaan

Tässä osiossa selitetään, kuinka tallennat kirjoittamiasi tai verkosta selaamalla määrittämiäsi kansioiden polkuja laitteen osoitekirjaan.

1. Valitse vastaanottaja-kentässä kohde, jonka haluat tallentaa.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tall.kohde].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Nimi] ja määritä nimi ja muut tallennettavat tiedot.

Katso lisätietoja tallennettavien tietojen määrittämisestä kohdasta Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

4. Paina [OK].

Huom.

• Suojausasetuksista riippuen [Tall.kohde] -näppäintä ei ehkä näy.