Salatun sähköpostin lähettäminen

Toimi seuraavan menetelmän mukaisesti valitaksesi kohteen jolle salaus määritellään ja salaa ja lähetä sähköposti.

Kohteet joille salaus voidaan määritellä kunkin lähetyksen kohdalla, on merkitty symbolilla Käyttöpaneelin näyttö.

1. Paina [Turva].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Valitse [Salaus].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [OK].

Huom.

• Sähköpostin salaaminen suurentaa sen kokoa.

• Kun valitset Käyttöpaneelin näyttö-symbolilla merkityn kohteen (joka osoittaa, että sähköposti, joka lähetetään tähän osoitteeseen salataan aina), salattu sähköposti lähetetään aina [Turva]-asetuksista riippumatta.

• Jos olet valinnut useita kohteita, mukaan lukien sellaisia, joihin salausta ei ole määritetty, niihin osoitteisiin lähettämiäsi sähköposteja ei salata, vaikka määrittelisitkin salauksen.

• Jos valitsit [Tal. kiintol. + läh.], sähköposti salataan mutta tallennettavaa tiedostoa ei.