Taustatulostus

Taustatulostuksella voidaan tulostustyöt siirtää tietokoneelta väliaikaisesti talteen ja tulostaa ne tallennuksen jälkeen. Tämä lyhentää tulostusaikaa ja maksimoi tulostimen tehokkuuden.

Tärkeää

Taustatulostuksen asettaminen

Taustatulostus voidaan asettaa telnetiä tai Web Image Monitoria käyttäen.

• Web Image Monitorin käyttö.

Lisätietoja, katso Verkko- ja järjestelmäasetusopas tai Ohje-tiedosto.

• Telnetin käyttö

Aseta taustatulostus syöttämällä teksti "spoolsw spool on".

Lisätietoja telnetin käytöstä, katso Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

Taustatulostustöiden luettelon tarkastelu näyttöpaneelissa

Jos taustatulostus on käytössä, taustatulostustöiden luetteloa voidaan tarkastella näyttöpaneelissa.

Paina [Tulostin]-näppäintä ja sitten [Taustatulostustyöt]. Näytölle tulee luettelo taustatulostustöistä.

• Töiden poistaminen

Valitse poistettavat tiedostot ja paina sitten [Poista].

Taustatulostustöiden katselu/poistaminen Web Image Monitorilla

Käynnistä Web Image Monitor ja kirjoita laitteen IP-osoite osoiteriville. Etusivu tulee näytölle.

Lisätietoja, katso Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.