Virheraportin tarkistaminen

Jos tiedostoja ei voitu tallentaa tulostusvirheen takia, määritä virheiden syy tarkistamalla virheraportti ohjauspaneelissa.

Tärkeää

1. Paina [Tulostin].

Tulostin-näyttö tulee näkyviin.

2. Paina [Virheraportti].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Virheraporttiluettelo tulee näkyviin.

Suojausasetuksista riippuen joitakin tietoja ei ehkä näytetä.

3. Paina haluttua työlistaa.

Voit valita työluettelon vaihtoehdoista [Täydellinen luettelo], [Salatut tulostustyöt], [Mallitulostustyöt], [Viivästetyt työt] tai [Tallennustulostustyöt].

4. Valitse tulostettava tiedosto ja paina [Lisätiedot].

Yksityiskohtainen virheraportti tulee näkyviin.

Selaa virhetiedostoja painamalla [YlänuolinäppäinEdell.] tai[AlanuolinäppäinSeur.]