Kaikkien tulostustöitten tulostus

1. Paina [Tulostin].

Tulostin-näyttö tulee näkyviin.

Paina Tulostin-näytöllä [Tulostus].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Näytölle ilmestyy luettelo kaikista laitteeseen tallennetuista käyttäjätunnuksista.

2. Valitse käyttäjätunnus, jonka tiedoston haluat tulostaa.

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Et voi valita samalla kertaa useita käyttäjätunnuksia samalla kertaa.

Selaa luotteloa painamalla[YlänuolinäppäinEdell.] tai[AlanuolinäppäinSeur.].

Paina [Tyhjennä], jos haluat peruuttaa valinnan.

3. Paina [Tulosta kaikki].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Jos valitulla käyttäjätunnuksella on monen tyyppisiä tulostustöitä, näytölle tulee tulostustöiden tyyppien valintaikkuna.

4. Valitse tulostustyön tyyppi ja paina sitten [OK].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Vahvistusikkuna tulee näytölle.

Vahvistusikkuna ei tule näytölle, jos valitulla käyttäjätunnuksella on vain yhden tyyppisiä tulostustöitä.

5. Paina [Kyllä].

Valitut tiedostot tulostetaan.