Valitun tulostustyön tulostaminen

1. Paina [Tulostin].

Tulostin-näyttö tulee näkyviin.

2. Paina Tulostin-näytöllä [Tulostus].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Näytölle ilmestyy luettelo kaikista laitteeseen tallennetuista käyttäjätunnuksista.

3. Valitse käyttäjätunnus, jonka tiedoston haluat tulostaa.

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Et voi valita samalla kertaa useita käyttäjätunnuksia samalla kertaa.

Selaa luotteloa painamalla[YlänuolinäppäinEdell.] tai[AlanuolinäppäinSeur.].

Paina [Tyhjennä], jos haluat peruuttaa valinnan.

4. Paina [Käytt.tunnuksen mukaan].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Näytölle ilmestyy valittujen käyttäjätunnusten luettelo.

5. Valitse halutut tulostustyöt.

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Valinnat voidaan peruuttaa painamalla valittuna olevaa työtä uudelleen. Kaikki valinnat voit peruuttaa painamalla [Tyhjennä kaikki].

6. Paina [Tulosta].

Vahvistusikkuna tulee näytölle.

7. Paina [Kyllä].

Valitut tiedostot tulostetaan.