Tallennustulostustiedoston poistaminen

1. Paina [Tulostin]-painiketta, jotta tulostusnäyttö tulee esiin.

2. Paina [Tulostus].

Luettelo laitteeseen tallennetuista tulostustiedostoista tulee näkyviin.

3. Paina [Tallennustulostustyöt].

Luettelo laitteeseen tallennetuista tallennetuista tulostustiedostoista tulee näkyviin.

Suojausasetuksista riippuen joitakin tulostustöitä ei välttämättä voi näyttää.

4. Valitse poistettava tiedosto ja paina [Poista].

Poistamisen vahvistusnäyttö tulee näkyviin.

Jos asetit salasanan tulostinohjaimessa, anna poistoa varten salasana.

Jos valitaan useita tulostustiedostoja, joista joillekin on asetettu salasana, poistaa laite kirjoitettua salasanaa vastaavat tiedostot sekä ne, joilla ei ole salasanaa. Vahvistusnäytöllä näytetään poistettavien tiedostojen määrä.

Jos unohdit salasanasi, ota yhteyttä verkon pääkäyttäjään.

5. Paina [Kyllä] poistaaksesi tiedoston.

Valittu tiedosto poistetaan.

Jos et halua poistaa tiedostoa, paina [Ei].