Tallennetun tulostustiedoston tulostus

Seuraavassa kuvataan tallennustulostustiedostojen tulostus PCL 6/5c - ja RPCS-tulostinohjaimilla. Lisätietoja tallennustulostustiedostojen tulostamisesta PostScript 3 -tulostinohjaimella, katso Postscript 3 Täydennysosa, joka on PDF-tiedostona mukana tulevalla CD-levyllä.

Tärkeää

1. Aseta tallennustulostuksen ominaisuudet tulostinohjaimen ominaisuuksissa.

Tallennettu tulostus voidaan suorittaa kahdella eri tavalla:

• [Tallennustulostus]

Tiedosto tallennetaan tulostimelle ja tulostetaan myöhemmin ohjauspaneelia käyttäen.

• [Tallennus ja normaali tulostus]

Tiedosto voidaan tulostaa heti ja tallentaa se samalla laitteelle.

Katso lisätietoja tulostinohjaimien määrityksistä asianmukaisista Ohjetiedostoista.

2. Napsauta [Lisäasetukset...] ja kirjoita sitten käyttäjätunnus ruutuun [Käyttäjätunnus:].

Voit myös asettaa salasanan. Sama salasana on annettava sekä tulostaessa että poistaessa.

3. Aloita tulostus sovelluksen [Tulosta]-valintaikkunasta.

Tallennettu tulostustyö lähetetään laitteelle ja tallennetaan.

4. Paina laitteen ohjauspaneelin [Tulostin]-painiketta, jotta tulostusnäyttö tulee esiin.

5. Paina [Tulostus].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

6. Paina [Tallennustulostustyöt].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Luettelo laitteeseen tallennetuista tallennetuista tulostustiedostoista tulee näkyviin.

7. Valitse tulostettava tiedosto ja paina [Tulosta].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Vahvistusikkuna tulee näytölle.

Jos asetat salasanan tulostinohjaimessa, tulee salasanan vahvistusikkuna näytölle. Kirjoita salasana.

Jos valitaan useita tulostustiedostoja, joista joillekin on asetettu salasana, tulostaa laite kirjoitettua salasanaa vastaavat tiedostot sekä ne, joilla ei ole salasanaa. Vahvistusnäytöllä näytetään tulostettavien tiedostojen määrä.

Jos unohdit salasanasi, ota yhteyttä verkon pääkäyttäjään.

8. Näppäile sarjojen määrä numeronäppäimillä.

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Voit määrittää enintään 999 sarjaa.

Jos näppäilet väärin, paina [Tyhjennä/Seis].

9. Paina [Kyllä].

Tallennettu tulostustiedosto tulostetaan.

Paina [Ei], jos haluat peruuttaa tulostuksen.