[Maskin tyyppi:] käyttö

Voit upottaa kuvioita ja tekstiä asiakirjaan asettamalla tulostinohjaimen estämään luvattoman kopioinnin.

Kuva ohjainnäytöstä

[Maskin tyyppi:] -asetus tulostinohjaimessa

• Valitse kuvio [Maskin tyyppi:] -kohdasta ja kirjoita sitten tekstit [Teksti:] -kenttään.

• Voit valita päälletulostusväriksi [Musta], [Syaani] tai [Magenta] [Väri:] -luettelosta.

• [Teksti:]-asetuksen voi tehdä ilman muita asetuksia, mutta [Maskin tyyppi:] ja [Teksti:] on asetettava yhdessä.

Asiakirjan tulostus käyttäen [Maskin tyyppi:] -valintaa

Kuva maskityypistä

1. Määrittämäsi kuvio ja teksti tulostetaan vaaleana.

2. Asiakirja kopioidaan, skannataan tai tallennetaan kopiokoneella/monitoimilaitteella.

3. Määritetty kuvio ja teksti näkyvät selkeästi.