[Kopioinnin tietojen suojaus] -toiminnon käyttö

Voit upottaa tulostuskuvion asettamalla sen tulostinohjaimessa.

Kuva ohjainnäytöstä

[Kopioinnin tietojen suojaus] -toiminnon asettaminen tulostinohjaimeen

• Valitse [Kopioinnin tietojen suojaus] -valintaruutu. Voit myös kirjoittaa tekstiä [Teksti:] -kenttään.

• Et voi valita [Maskin tyyppi:] -valintaruutua samanaikaisesti.

• Laiteasetukset on tehtävä oikein, jotta laitteella voi tulostaa harmaan päällekirjoituksen suojaaman asiakirjan. Pyydä ohjeita järjestelmän pääkäyttäjältä.

Asiakirjan tulostus [Kopioinnin tietojen suojaus] -toimintoa käyttäen

Kuva kopioinnin tietojen suojauksesta

1. Määrittämäsi kuvio ja teksti tulostetaan.

2. Asiakirja kopioidaan tai tallennetaan kopiokoneella/monitoimilaitteella, johon on asennettu kopioinnin tietoturvayksikkö.

3. Harmaa päällekirjoitus suojaa asiakirjan kopioinnilta.