Jos kaksisuuntainen yhteys ei ole käytössä

Tee laitteen lisävarusteiden asetukset, jos kaksisuuntainen yhteys ei ole käytössä.

Tärkeää

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Tulostimet ja faksit].

Näytölle tulee [Tulostimet ja faksit] -ikkuna.

Jos käytössä on Windows 2000, valitse [Käynnistä]-valikosta [Asetukset] ja sitten [Tulostimet]. Näytölle tulee [Tulostimet]-ikkuna.

Jos käytössä on Windows Vista, valitse [Käynnistä]-valikosta [Ohjauspaneeli] ja sitten [Tulostimet]. Näytölle tulee [Tulostimet]-ikkuna.

2. Napsauta sen tulostimen kuvaketta, jota haluat käyttää.

3. Valitse [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

Jos käytät Windows Vista -käyttöjärjestelmää, napsauta hiiren kakkospainikkeella käytettävää tulostinta ja valitse [Ominaisuudet].

4. Valitse [Muuta lisätarvikkeita] -välilehti.

Jos valinnat [Muuta lisätarvikkeita] -välilehdellä eivät ole käytettävissä, on kaksisuuntainen yhteys käytössä. Tässä tapauksessa ei lisäasetuksia tarvitse muuttaa.

Jos käytät RPCS-tulostinohjainta, valitse [Muuta lisätarvikkeita] -välilehti.

5. Valitse asennetut lisävarusteet kohdasta [Valitse tulostimen lisätarvikkeet:] ja tee tarvittavat asetukset.

6. Valitse muistin kokonaismäärä kohdassa [Kokonaismuisti:], jos lisävarusteena saatava SDRAM-moduuli on lisätty.

7. Valitse [Paperilähteen asetukset:] -kohtaan käytettävä paperitaso ja sitten sopiva koko, asemointi ja paperitason tyyppi. Valitse [Älä käytä automaattista valintaa] -valintaruutu, jos et halua tasoa valittavan automaattisesti.

8. Sulje tulostimen ominaisuuksien valintaikkuna napsauttamalla [OK].