Kaksisuuntaisen yhteyden edellytykset

Kaksisuuntaisen yhteyden avulla voidaan paperikoko- ja tulostussuuntatiedot lähettää automaattisesti tulostimelle. Tulostimen tilan voit tarkistaa tietokoneeltasi.

Kaksisuuntaisen yhteyden tuki edellyttää seuraavien ehtojen täyttymistä:

Liitäntä rinnakkaiskaapeleilla

• Tietokoneen on tuettava kaksisuuntaista yhteyttä.

• Laitteen on tuettava kaksisuuntaista yhteyttä.

• Liitäntäkaapelin on tuettava kaksisuuntaista yhteyttä.

• Laite on kytkettävä tietokoneeseen standardin mukaisilla rinnakkaiskaapeleilla ja rinnakkaisliittimillä.

• Windows 2000 -käyttöjärjestelmässä on valittava [Kaksisuuntaisuuden tuki], eikä [Lisää tulostin tulostinryhmään] saa olla valittuna RPCS-tulostinohjaimen [Portit]-välilehdellä.

Käytettäessä verkkoliitäntää

• Laitteen on tuettava kaksisuuntaista yhteyttä.

• Windows 2000/XP/Vista ja Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmissä on valittava [Kaksisuuntaisuuden tuki], eikä [Lisää tulostin tulostinryhmään] saa olla valittuna RPCS-tulostinohjaimen [Portit]-välilehdellä.

• Edellä mainittujen lisäksi jonkin seuraavista ehdoista on täytyttävä:

• IPP-protokollaa käytettäessä IPP-portin nimen tulee sisältää IP-osoite.

Käytettäessä USB-liitäntää

• Laite on kytkettävä tietokoneen USB-porttiin USB-liitäntäkaapelilla (Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2).

• Tietokoneen on tuettava kaksisuuntaista yhteyttä.