Tulostus rinnakkaisliitännällä

Tässä kerrotaan, kuinka PCL- tai RPCS-tulostinohjain asennetaan käyttämällä rinnakkaisporttia.

Jos haluat käyttää laitetta rinnakkaisliitännän kautta, valitse tulostinohjaimen asennuksen aikana [LPT1].

Tärkeää

PCL- tai RPCS-tulostinohjaimen asennus

1. Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2. Laita CD-levy CD-ROM-asemaan.

Asennusohjelma käynnistyy.

3. Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta sitten [OK].

Oletuskieli on englanti.

4. Napsauta [PCL/RPCS-tulostinohjaimet].

5. Ohjelmiston käyttöoikeussopimus tulee [Käyttöoikeussopimus]-valintaikkunaan.

Napsauta sopimuksen lukemisen jälkeen [Hyväksyn sopimusehdot.] ja sitten [Seuraava >].

6. Valitse tulostusohjain, jota haluat käyttää [Valitse ohjelma] -valintaikkunassa.

Voit valita useita tulostinohjaimia.

7. Napsauta [Seuraava >].

8. Valitse [Tulostimen nimi] -valintaruutu, jotta voit valita sen tulostinmallin, jota haluat käyttää.

Tulostimen nimen voi vaihtaa ruudussa [Muuta asetuksia 'Tulostimen nimi'].

9. Saat esiin laitteen asetukset kaksoisnapsauttamalla tulostimen nimeä.

Kohdissa [Kommentti], [Ohjain] ja [Portti] näkyvät tiedot voivat vaihdella käyttöjärjestelmän, tulostinmallin ja portin mukaan.

10. Tarkista, että [LPT1:] näkyy kohdassa [Portti].

11. Merkitse [Oletustulostin] -valintaruutu, jos haluat käyttää tulostinta oletustulostimena.

12. Napsauta [Valmis].

Tulostinohjaimen asennus alkaa.

13. Valitse asennuksen jälkeen käynnistetäänkö tietokone uudelleen nyt vai myöhemmin, ja napsauta [Valmis]-näppäintä.

Käynnistä tietokone uudelleen asennuksen jälkeen.