Windows Vista - USB

Tärkeää

Jos tulostinohjain on jo asennettu, plug and play -toiminto on käytössä ja "USB"-porttiin liitetyn tulostimen kuvake lisätään -ikkunaan.

Tulostinohjaimia voidaan asentaa tämän laitteen mukana toimitetulta CD-ROM -levyltä.

Jos tulostinohjainta ei ole vielä asennettu, noudata tulostimen Plug and Play -ohjeita sen asentamiseksi toimitetulta CD-ROM -levyltä.

1. Tarkasta, että tulostimen virta on pois päältä.

2. Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Kytke USB-kaapeli kunnolla.

3. Kytke tulostimen virta päälle.

Ohjattu uuden laitteiston asennus käynnistyy ja USB Printing Support asennetaan automaattisesti.

4. Napsauta Ohjattu uuden laitteiston asennus -valintaikkunassa [Etsi laitteelle sopiva ohjain (suositus)] ja napsauta sitten [Seuraava >].

5. Laita CD-levy CD-ROM-asemaan.

Jos Auto Run käynnistyy, napsauta [Peruuta] ja sitten [Poistu].

6. Valitse valintaruutu [Sisällytä tämä kohde etsintään] kohdassa [Etsi paras ohjain näistä kohteista] ja napsauta sitten [Selaa] valitaksesi tulostinohjaimen sijainnin.

Jos CD-ROM-aseman kirjain on D, tulostinohjaimen tiedostot ovat tallennettuna sijaintiin:

• RPCS

D:\DRIVERS\RPCS\XP_VISTA\(Kieli)\DISK1

• PCL 5c

D:\DRIVERS\PCL5C\XP_VISTA\(Kieli)\DISK1

• PCL 6

D:\DRIVERS\PCL6\XP_VISTA\(Kieli)\DISK1

• PostScript 3

D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Kieli)\DISK1

7. Tarkista tulostinohjaimen sijainti ja napsauta sitten [Seuraava >].

8. Napsauta [Jatka].

9. Napsauta [Valmis].

Jos asennus onnistui, "USB001"-porttiin liitetyn tulostimen kuvake lisätään [Tulostimet ja faksit] -ikkunaan.