PCL- tai RPCS-tulostinohjaimen asennus

1. Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Verkko].

[Verkko]-ikkuna tulee näytölle ja laitehaku alkaa automaattisesti.

3. Napsauta hiiren oikealla näppäimellä tulostimen kuvaketta ja napsauta sitten [Asenna].

Jos [Käyttäjätilien hallinta]-valintaikkuna tulee näytölle, napsauta [Jatka].

[Uusi laite löydetty]-valintaikkuna tulee näytölle.

4. Napsauta [Etsi ja asenna ohjain (suositus)].

Jos [Käyttäjätilien hallinta]-valintaikkuna tulee näytölle, napsauta [Jatka].

5. Napsauta [Älä etsi verkosta].

6. Valitse [Etsi ohjainohjelmisto tietokoneelta (lisäasetukset)].

7. Laita laitteen mukana tullut CD-levy tietokoneen CD-ROM-asemaan.

Jos [AutoPlay]-valintaikkuna tulee näytölle, napsauta [Sulje] ja siirry vaiheeseen 8.

8. Napsauta [Selaa...] ja määritä sitten tulostinohjaimen sijainti.

Jos CD-ROM-aseman kirjain on D, tulostinohjaimen tiedostot ovat tallennettuna osoitteeseen "D:\DRIVERS\RPCS\XP_VISTA\(Kieli)\DISK1".

9. Napsauta [Seuraava].

Jos näytölle tulee viesti [Windows ei voi varmistaa tämän ohjaimen julkaisijaa], napsauta [Asenna tämä ohjain].

10. Napsauta [Sulje].

Jos asennus onnistuu, WSD-porttiin yhdistetyn tulostimen kuvake lisätään [Tulostimet]-ikkunaan.