SmartDeviceMonitor for Client -portin asentaminen

1. Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2. Laita CD-levy CD-ROM-asemaan.

Asennusohjelma käynnistyy.

3. Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta sitten [OK].

Oletuskieli on englanti.

4. Paina [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client].

5. Näytölle tulee viesti siitä, että kaikki muut sovellukset on suljettava. Sulje kaikki sovellukset ja napsauta sitten [Seuraava >].

6. Näytölle tulee ohjelmiston käyttöoikeussopimus [Käyttöoikeussopimus]-valintaikkunassa. Kun olet lukenut sen sisällön, napsauta [Kyllä].

7. Valitse [Täysi asennus] tai [Mukautettu asennus].

[Täysi asennus] asentaa kaikki tarvittavat sovellukset: DeskTopBinder Lite and SmartDeviceMonitor for Client.

[Mukautettu asennus] asentaa valitut sovellukset.

8. Noudata näytölle tulevia ohjeita ja napsauta [Seuraava >] siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

9. Kun asennus on suoritettu, valitse tietokoneen käynnistys heti tai myöhemmin ja napsauta [Valmis].

Käynnistä tietokone uudelleen asennuksen jälkeen.