IEEE 802.1X -asetukset Ethernetiä varten

1. Kirjaudu sisään Web Image Monitor -ohjelmaan pääkäyttäjätilassa.

2. Napsauta [Kokoonpano].

3. Valitse "Turvatoimet"-valikossa [IEEE 802.1X (WPA/WPA2)].

4. Syötä kohtaan "Käyttäjänimi", RADIUS-palvelimella annettu käyttäjänimi.

5. Syötä domainnimi kohtaan "Domain-nimi".

6. Valitse "EAP-tyyppi". Asetukset riippuvat EAP-tyypistä.

EAP-TLS

• Tee seuraavat asetukset käyttöjärjestelmän mukaisesti:

• Valitse [Päällä] tai [Pois] kohdassa "Todenna palvelinvarmenne".

• Valitse [Päällä] tai [Pois] kohdassa "Luotettava välitysvarmenne".

• Syötä RADIUS-palvelimen isäntänimi kohtaan "Palvelintunnus".

LEAP

• Napsauta Vaihda kohdassa "Salasana", ja anna sitten RADIUS-palvelimella asetettu salasana.

EAP-TTLS

• Napsauta [Vaihda] kohdassa "Salasana", ja anna sitten RADIUS-palvelimella asetettu salasana.

• Napsauta [Vaihda] kohdassa "Vaihe 2 käyttäjänimi", ja anna sitten RADIUS-palvelimella asetettu salasana.

• Valitse [CHAP], [MSCHAP], [MSCHAPv2], [PAP] tai [MD5] kohdassa "Vaihe 2 tapa".

• Tietyt menetelmät eivät ole ehkä käytettävissä riippuen käyttämästäsi RADIUS-palvelimesta.

• Tee seuraavat asetukset käyttöjärjestelmän mukaisesti:

• Valitse [Päällä] tai [Pois] kohdassa "Todenna palvelinvarmenne".

• Valitse [Päällä] tai [Pois] kohdassa "Luotettava välitysvarmenne".

• Anna RADIUS-palvelimen isäntänimi kohtaan "Palvelintunnus".

PEAP

• Napsauta [Vaihda] kohdassa "Salasana", ja anna sitten RADIUS-palvelimella asetettu salasana.

• Napsauta [Vaihda] kohdassa "Vaihe 2 käyttäjänimi", ja anna sitten RADIUS-palvelimella annettu salasana.

• Valitse [MSCHAPv2] tai [TLS] kohdassa "Vaihe 2 tapa".

• Kun valinta on [TLS], sinun pitää asentaa "IEEE 802.1X -asiakasvarmenne".

• Tee seuraavat asetukset käyttöjärjestelmän mukaisesti:

• Valitse [Päällä] tai [Pois] kohdassa "Todenna palvelinvarmenne".

• Valitse [Päällä] tai [Pois] kohdassa "Luotettava välitysvarmenne".

• Syötä RADIUS-palvelimen isäntänimi kohtaan "Palvelintunnus".

7. Napsauta [OK].

8. Napsauta [Kokoonpano], ja napsauta sitten "Liitäntä"-valikossa [Liitäntäasetukset].

9. Valitse [Käytössä] kohdassa "Ethernet Security" (Ethernet-turvallisuus).

10. Napsauta [OK].

11. Napsauta [Uloskirjaus].

12. Sulje Web Image Monitor.