Laitevarmenteen asentaminen

1. Kirjaudu sisään Web Image Monitor -ohjelmaan pääkäyttäjätilassa.

2. Napsauta [Kokoonpano].

3. Napsauta [Laitevarmenne] "Turvatoimet"-alueella.

4. Napsauta [Varmenne 2] "Laitevarmenne"-ikkunassa ja napsauta [Pyydä].

5. Näppäile asianmukainen "Yhteisönimi" ja "Maakoodi" "Varmenteen tiedot" -sivulla ja napsauta sitten [OK].

6. "Päivittää..." tulee näkyviin. Odata noin kaksi minuuttia ja napsauta sitten [OK].

7. Napsauta [Tiedot] "Laitevarmenne"-ikkunassa "Pyytää"-muistiokuvakkeena.

8. Valitse kaikki ja kopioi koko "Pyydetyn varmenteen teksti" -teksti, joka näkyy "Varmenteen tila" -ikkunassa.

9. Muodosta yhteys varmentajapalvelimelle ja hanki sitten CA-merkitty varmenne käyttämällä "Pyydetyn varmenteen teksti" -ikkunoihin kopioitua tekstiä.

Varmenteen hankkiminen vaihtelee käytetyn ympäristön mukaan.

10. Napsauta [Varmenne 2] "Laitevarmenne"-ikkunassa ja napsauta sitten [Asenna].

11. Avaa CA-merkitty, vaiheessa 11 ladattu varmenne tekstieditorilla ja kopioi päälle kaikki teksti.

12. Liitä [Asenna varmenne] -ikkunassa kaikki CA-merkittyyn varmenteeseen kopioitu teksti.

13. Napsauta [OK].

14. "Päivittää..." tulee näkyviin. Odota noin kolme minuuttia ja napsauta sitten [OK].

15. Tarkista, että "Laitevarmenne" on "Asennettu".

16. Napsauta [Varmenne 2] kohdassa "Varmennus" ja napsauta sitten [OK].

17. Napsauta [Uloskirjaus].

18. Sulje Web Image Monitor.