Verkon apuohjelmaa käytettäessä

Jos laite on kytketty verkkoon, noudata seuraavia ohjeita, kun teet asetuksia tai muutat niitä:

Lisätietoja saat ScanRouter-jakeluohjelmiston ja DeskTopBinderin käyttöohjeista ja Ohjeesta.

Kun puhelinyhteysreititin on kytketty verkkoympäristöön

Kytkettävän jakelupalvelimen asetukset on tehtävä asianmukaisesti ScanRouter-jakeluohjelmistolla, Auto Document Link -ohjelmalla tai DeskTopBinder-ohjelmalla. Tee lisäksi kytkettyjen laitteiden määritykset käyttämällä ScanRouter-jakeluohjelmiston Administration Utility -ohjelman I/O-asetuksilla.

Jos verkkoympäristö muuttuu, jakelupalvelimen, asiakastietokoneiden hallintaohjelmien, Auto Document Link -ohjelman ja DeskTopBinder-ohjelman asetuksia on muutettava vastaavasti. Määritä lisäksi kytketyille laitteille oikeat tiedot käyttämällä ScanRouter-jakeluohjelmiston Administration Utility -apuohjelman I/O-asetuksia.

Tärkeää

• Jos laite on määritetty muodostamaan yhteys jakelupalvelimeen puhelinyhteysreitittimen kautta, reititin valitsee ja siirtyy online-tilaan aina, kun yhteys jakelupalvelimeen muodostetaan. Puhelinmaksut voivat nousta.

Puhelinverkkoyhteyttä käyttävä tietokone

• Älä asenna ScanRouter-jakeluohjelmistoa tietokoneeseen, joka käyttää puhelinverkkoyhteyttä.

• Kun ScanRouter-jakeluohjelmistoa, DeskTopBinderiä, Auto Document Linkiä tai TWAIN-ohjainta käytetään tietkoneessa, jossa on käytössä puhelinverkkoyhteys, tietokone saattaa muodostaa puhelinverkkoyhteyden jakelupalvelimeen tai johonkin toiseen laitteeseen asetusten mukaan. Jos tietokone on määritetty muodostamaan yhteys Internetiin automaattisesti, vahvistusikkuna ei tule näkyviin, ja puhelinmaksut voivat nousta tietämättäsi. Tarpeettomien yhteyksien estämiseksi tietokone on määritettävä niin, että vahvistusikkun tulee aina näkyviihn ennen yhteyden muodostamista. Älä muodosta tarpeettomia yhteyksiä käyttäessäsi edellä mainittua ohjelmistoa.