Käytettäessä NetWarea (tiedostopalvelinta)

Kun NetWare-tiedostopalvelin ja tulostin ovat reitittimen vastakkaisilla puolilla, paketteja lähetetään jatkuvasti edestakaisin, mikä saattaa kasvattaa puhelinkustannuksia. Koska pakettilähetys on NetWaren ominaisuus, reitittimen asetuksia täytyy muuttaa. Jos käyttämäsi verkko ei salli reitittimen asetusten muuttamista, muuta laitteen asetuksia.

Reitittimen määrittäminen

Aseta paketeille suodatin, jotta niitä ei lähetetä puhelinverkkoyhteyden kautta.

Viite

• Suodatuksen tekevän tulostimen MAC-osoite on tulostimen konfigurointisivulla.

• Lisätietoja tulostimen määrittämisest, jos reitintä ei voida määrittää, saat seuraavista ohjeista.

Tulostimen määrittäminen NetWarella

1. Määritä tiedostopalvelimen asetukset tämän käyttöohjeen ohjeiden mukaisesti.

2. Määritä NetWare-ympäristön kehystyyppi.

Huom.

Tulostimen määrittäminen ilman NetWarea

1. Kun tulostus ei ole käynnissä, verkkokortti lähettää paketteja verkon kautta. Määritä NetWaren asetukseksi "ei-aktiivinen".