rcp

Tallenna ensimmäiseksi tulostimen isäntänimi hosts-tiedostoon.

c:> rcp [-b] \pass name\file name [pass name\file name...] printer's host name:[option]

Tiedostonimissä voidaan käyttää yleismerkkejä "*" ja "?".

Binääritiedostoa tulostettaessa lisää "-b"-optio.

Käytettäessä tulostinta, jonka isäntänimi on "host", hakemistossa "C:\PRINT" sijaitsevan PostScript-tiedoston "file 1" tai "file 2" tulostamiseen, komentorivi on seuraavanlainen:

c:> rcp -b C:\PRINT\file1 C:\PRINT\file2 host:filetype=RPS

Tulostaminen virtuaalisesta tulostimesta

c:> rcp [-b] \path name\file name [\path name\file name...] printer's host name:[virtual printer name]