sntp

Tulostimen kellon voi tahdistaa NTP-aikapalvelimen kanssa käyttämällä SNTP-protokollaa (Simple Network Time Protocol). Muuta SNTP-asetuksia käyttämällä "sntp"-komentoa.

Näytä asetukset

msh> sntp

NTP-palvelimen IPv4-osoitteen määritykset

Voit määrittää NTP-palvelimen IPv4-osoitteen.

msh> sntp server "IPv4_address"

NTP-isäntänimen määritykset

Voit määrittää NTP-palvelimen isäntänimen.

msh> sntp server "hostname"

NTP-palvelimen määritysten poistaminen

msh> sntp server clear

Aikavälin määritykset

msh> sntp interval "polling_time"

• Voit määrittää aikavälin, jolloin tulostin synkronoituu käyttäjän määrittämään NPT-palvelimeen. Oletus on 60 minuuttia.

• Aikaväli voi alkaa luvusta 0 tai se voi olla 15 - 10 080 minuuttia.

• Jos ajaksi asetetaan 0, tulostin tahdistaa kellon NTP-palvelimen kanssa vain silloin, kun tulostimeen kytketään virta. Tämän jälkeen tulostin ei enää tahdista kelloaan NTP-palvelimen kanssa.

Aikavyöhykkeen määritykset

msh> sntp timezone "±hour_time"

• Voit määrittää tulostimen kellon ja NTP-palvelimen kellon välisen aikaeron. Arvot ovat -12:00...+13:00.