diprint

Suoratulostusportti mahdollistaa suoratulostuksen verkkoon liitetystä tietokoneesta.

"Diprint"-komennolla voit muuttaa suoratulostusportin asetuksia.

Näytä asetukset

Seuraava komento näyttää nykyisen suoratulostusportin asetukset:

msh> diprint

Esimerkki:

port 9100

timeout=300(sec)

bidirect on

conn multi

apl async

• "Portti" määrittää suoratulostusportin portin numeron.

• "Bidirect"-asetus määrittää, onko suoratulosportti kaksisuuntainen vai ei.

Aikakatkaisun asetus

msh> diprint timeout [30-5535]

• Voit määrittää aikakatkaisuvälin, jota käytetään, kun tulostin odottaa tietoja verkosta.

• Oletus on 300 sekuntia.

Samanaikaisten liitäntöjen lukumäärän määrittäminen

msh> diprint conn {multi|single}

• Edellinen komento määrittää samanaikaisten diprint-liitäntöjen lukumäärän. Määritä "multi" useille liitännöille tai "single" yhdelle liitännälle.

• Oletus on "multi".